Groenrijk 728 100920
 1. Brutale insluiper steelt gereedschap uit schuur Markt

  Een brutale insluiper heeft woensdagochtend rond 05.15 uur voor enkele duizenden euro’s aan gereedschap gestolen uit een schuur bij een woning aan de Markt in Prinsenbeek, meldt de gedupeerde eigenaar. Dit terwijl de politie even tevoren in de buurt poolshoogte kwam nemen na een melding.

  Uit camerabeelden blijkt dat de man in de buurt op verschillende adressen heeft geprobeerd zijn slag te slaan. Waarbij hij aan het rondkijken was en voelde of iemand was vergeten af te sluiten. Op één adres trok hij nog de klink van de deur. De man met driekwart broek en licht shirt leek alleen te handelen.

   

  Bij de insluiping op het adres van gedupeerde trok hij zich er niets van aan dat de bewegingsverlichting aansprong, zo is volgens de eigenaar te zien. Hij loopt vrij nonchalant naar het schuurtje, waar hij na even rondkijken op een verstopplek de sleutel aantreft en het gereedschap steelt. Ook het feit dat de politie vanaf 04.45 uur na een melding in de buurt met drie wagens rondreed, was voor de dief blijkbaar geen reden om zich uit de voeten te maken. 

  Vrijdag 31 juli 2020
  Prinsenbeekinbraakgereedschapschuurpolitie Midden- en West-Brabant
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.