Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Brocante Markt bij Nispenhoeve

  Bij De Nispenhoeven aan de Beeksestraat 76 is vandaag en zondag de jaarlijkse Brocante Markt van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek. Beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is één euro, inclusief koffie of thee.
  (Foto's: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)

  Door Keniascholingsproject Prinsenbeek

  In de grote Vlaamse schuur en op het buitenterrein is van alles te koop, van serviezen en snuisterijen tot meubels, schilderijen en linnengoed. Ook veel boeken voor jong en oud, in allerlei genres. Die zijn te vinden onder de carport. Verder zijn er huishoudelijke artikelen, speelgoed en kleding op het buitenterrein. Kortom: een aanrader eens te komen snuffelen!

   

  De opbrengst is voor de scholenprojecten van de stichting in Kenia. De school die in Kenia gebouwd is van de opbrengst van de Brocante Markt 2021 is klaar en meteen in gebruik genomen.

   

  Keniawinkeltje

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 is tot september gesloten. De snuffelhoek buiten blijft in de vakantieperiode wel toegankelijk. Hier kunt u zelf de prijs bepalen en de bijdrage in de witte brievenbus doen. www.keniascholingsproject.nl 

  Zaterdag 25 juni 2022
  PrinsenbeekBrocante MarktNispenhoeveKeniascholingsproject
  (Foto's: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)
  0
  Reacties