groenrijk herfst 2022 728
 1. Bredaille voor Bredase hardlopers

  Gemeente Breda introduceert een mooie medaille voor Bredase hardlopers, namelijk de Bredaille. Ook verschillende lopers van Loopgroep Prinsenbeek en andere sportieve Bekenaren komen hier vast en zeker voor in aanmerking.
  Bredaille voor Bredase hardlopers

  Het is een samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop. Hardlopers die dit jaar aan drie ervan meedoen, worden uitgenodigd voor de Bredaille Ceremonie in november.  Om daar dan een unieke stukje Bredaas eremetaal officieel in ontvangst te nemen, meldt de gemeente.

   

  ,,Met de Bredaille stimuleren we mensen om te bewegen en aan meerdere mooie Bredase lopen mee te doen. Al deze lopen brengen sfeer en sportiviteit samen en dat mag beloond worden met een mooie prijs", aldus Daan Quaars (wethouder Sport).

   

  Meld je aan via www.bredaille.nl en laat weten aan welke drie hardloopevenementen je gaat meedoen. Schrijf je in bij die evenementen met hetzelfde e-mailadres als je aanmelding. Dan word je, als je drie evenementen hebt gelopen, uitgenodigd voor de officiële Bredaille Ceremonie in november.

  Woensdag 10 augustus 2022
  PrinsenbeekBredahardloopevenementenbredaille
  Bredaille voor Bredase hardlopers
  0
  Reacties