Restyle 728
 1. Bouw Tussendijcks verloopt voorspoedig

  De bouw van de appartementen op het terrein van de vroegere Boerenbond op de hoek Valdijk-Haverdijk in Prinsenbeek verloopt voorspoedig, meldt Projectontwikkelaar Jos Zoontjens van Remmers Bouwbedrijf desgevraagd. Hij verwacht dat het project voor de bouwvak van 2022 kan worden opgeleverd.
  • (Impressie: Ontwikkelingsmaatschappij Haval vof)

  Bouwcombinatie Remmers-Coolen bouwt hier een vierlaags complex met in totaal veertig appartementen. De bovenste laag is intussen gerealiseerd en het bouwbedrijf is nu bezig met het metselwerk van de voorgevels. Half februari zal bescheiden worden stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt.

   

  Start verhuur

  De zes koopappartementen zijn allemaal verkocht. Op 2 maart wordt gestart met de verhuur van de 26 vrijesectorwoningen. Vanaf die datum komt de benodigde informatie online, melden betrokken makelaars in een nieuwsbrief over het project. Het gaat om appartementen van tussen de 69m2 en 99m2, gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Met een eigen berging en parkeerplaats. De huursommen bedragen tussen de circa 1.000 en 1.250 euro per maand. Het project omvat ook acht sociale huurappartementen.

   

  Tussendijcks is een project van Ontwikkelcombinatie Haval VOF, een combinatie van HvB Projektontwikkeling BV en Remmers Projectontwikkeling BV, beide Tilburgse partijen. De naam hangt samen met de ligging, tussen de Haver- en de Valdijk. De huurappartementen worden aangeboden door de makelaars Van der Sande en Van de Water. Inschrijven kan via www.tussendijcks.nl.

  Woensdag 26 januari 2022
  PrinsenbeekTussendijckshuurappartementenprojectontwikkeling
  • (Impressie: Ontwikkelingsmaatschappij Haval vof)
  0
  Reacties