Groenrijk 728 augustus
 1. Boekendonck in zomervakantie open

  Boekendonck in Prinsenbeek is tijdens de zomervakantie gewoon open, meldt de Prinsenbeekse vrijwilligersbibliotheek. Vanwege de groeiende belangstelling van kinderen, kan de bieb nog extra jeugdboeken gebruiken. Wie heeft er nog een paar over?

  Door Marjan van der Laken

  Boekendonck heeft als nieuwe attractie dat we voor onze bezoekers binnen en buiten op ons fraaie zomerterras op verzoek een lekker kopje koffie of thee kunnen inschenken (prijs € 1,50, af te rekenen bij de receptie van Hagedonk).

   

  Lucinda Riley

  Van sommige boeken kun je er niet genoeg hebben! Van de populaire serie van de Zeven Zussen van de onlangs overleden schrijfster Lucinda Riley hebben we in Boekendonck, dank zij diverse donaties, nu voldoende exemplaren. Echt iets voor de vakantie.

   

  Jeugdboeken gevraagd

  Sinds we een jeugdige vrijwilligster hebben in Boekendonck stijgt het aantal jonge bezoekers. Voor de leeftijdsgroep 8-12 jaar hebben we behoefte aan nieuwe boeken. Heeft u thuis leuke, actuele jeugdboeken die niet (meer) gelezen worden, dan houdt Boekendonck zich aanbevolen voor donatie. Breng ze even langs tijdens de openingsuren en u doet er nieuwe lezertjes een genoegen mee! 

   

  Eigen ingang Boekendonck gebruiken

  De bestellingenkast voor Nieuwe Veste-bibliotheekleden en de boekenkist voor teruggebrachte boeken staan in het halletje in Boekendonck. Het is niet toegestaan om via de ingangen van Hagedonk naar Boekendonck te komen, dus u bent aangewezen op onze reguliere openingstijden. Als de deur niet open staat: even bellen en we ontvangen u graag.

   

   Openingstijden Boekendonck

  * Maandag t/m donderdag: 13.00 -17.00 uur

  * Vrijdag: 10.00 -17.00  uur

  * Zaterdag: 10.00 -13.00 uur

   

  Boekendonck, Markt 5A (aparte zijingang Hagedonk), boekendonck@outlook.com. Boekendonck is ook te vinden op Facebook, Instagram en www.boekendonck.nl.

  Dinsdag 20 juli 2021
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheek
  0
  Reacties