1. CPO SAP naar hoogste punt

  Voor aanvang van de bouwvak zal het hoogste punt ongeveer wel zijn bereikt bij het appartementencomplex CPO Senioren Appartementen Prinsenbeek (SAP) aan de Vijverstraat. Het feestelijke moment laat nog wel even op zich wachten.

  ,,Dit zullen we in augustus of september vieren’’, aldus voorzitter Paul Fokkema van CPO SAP, die aangeeft dat het nu nog niet veilig is om boven te gaan kijken. Er zijn immers nog geen trappen.

   

  Vandaag was er nog volop bedrijvigheid op de bouwplaats. Met een grote kraan werden dakplaten geplaatst. Volgens Fokkema loopt de bouw op schema. ,,Als het goed is, liggen de dakplaten erop voor de bouwvak.’’ En als het meezit, kunnen de appartementen voor kerst worden opgeleverd, is zijn verwachting. Dat is dan vijf jaar nadat de eerste plannen werden gemaakt.

   

  In november vorig jaar was de officiële start bouw op de plek waar voorheen Museum De Rijf stond. Hier komt een gebouw met veertien appartementen, met twee met elkaar verbonden vleugels van vier bouwlagen. CPO SAP is het eerste appartementencomplex dat in Breda in collectief particulier opdrachtgeverschap - zonder projectontwikkelaar - wordt gebouwd.

  Maandag 15 juli 2019
  PrinsenbeekVijverstraatappartementenseniorenCPOBreda
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.