Groenrijk 728 sept
 1. Bijeenkomst ‘De kracht van netwerken’

  De VVAO organiseert woensdag 29 september een informatieve avond rondom het thema ‘Netwerkbewustzijn’. Marga Vermeulen uit Prinsenbeek, zelf al jaren lid van deze landelijke netwerkorganisatie voor hoger opgeleide vrouwen, beveelt de avond van harte aan.
  Bijeenkomst ‘De kracht van netwerken’

  Door VVAO

  ‘De kracht van netwerken’ is een boeiende bijeenkomst voor ambitieuze vrouwen, aldus Vermeulen. Spreker is Jeanne Martens, onderzoeker in Business Failure & Recovery bij het Lectoraat Entrepreneurship aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij geeft een boeiende lezing over de betekenis van netwerken in relatie tot de carrière van hoogopgeleide vrouwen. ‘De netwerk-kikker wakker kussen’ is de intrigerende titel van haar proefschrift: ‘Een grote groep vrouwen zou veel meer kunnen profiteren van de kracht van hun netwerk, waarvan ze zich lang niet altijd bewust zijn dát ze het hebben’. Jeanne triggert de aanwezigen ook om na te denken over het eigen netwerk en geeft handvatten hoe deze ingezet kunnen worden.

   

  Astrid van Heumen (voorzitter van het landelijk bestuur van de VVAO en partner bij Corporate Casting, dat zich richt op het invullen van sleutelposities door vrouwen in grote bedrijven) leidt de lezing in. Zij deelt vanuit breder perspectief haar kennis over netwerken.

   

  Ben je nieuwsgierig? Meld je aan via www.vvaobreda.nl/events. Locatie: Ingenhousz, Dr. Jan Ingenhouszplein 42, Breda.

  Woensdag 15 september 2021
  Prinsenbeeknetwerkbijeenkomstvrouwenbreda
  Bijeenkomst ‘De kracht van netwerken’
  0
  Reacties