Groenrijk 728 voorjaar
 1. Beekse Quiz naar juni 2021

  De Beekse Quiz 2021 zal niet in maart plaatsvinden maar op 18 juni. Dit heeft de organisatie van het populaire dorpsevenement besloten. Nadat allerhande creatieve alternatieven waren besproken, bleek dit volgens de organisatie de verstandigste keuze.
  Beekse Quiz naar juni 2021

  De Beekse Quiz kon in maart dit jaar vanwege corona niet doorgaan. Om afgelasting in 2021 te voorkomen, heeft de organisatie recentelijk digitaal bij elkaar gezeten om alle alternatieven door te nemen. Er kwamen verschillende mogelijkheden voorbij, zoals het organiseren van een online quiz en het houden van de quiz op verschillende plaatsen in Prinsenbeek. Die bleken, mede vanwege de fraudegevoeligheid, onhaalbaar.

   

  Sfeer

  Maar ook de sfeer bij de Beekse Quiz vormde een belangrijk gegeven. Een gezellige avond samen zijn, vragen erbij en daarna nog wat nabuurten. ‘Wij kunnen echter niet garanderen dat de quiz in maart al kan worden georganiseerd zoals wij graag zouden willen. Ook de besproken alternatieven doen geen recht aan het uitgangspunt voor een gezellige avond’, aldus de organisatie.

   

  Daardoor restte slechts één alternatief: het verzetten van de Beekse Quiz 2021. Omdat de organisatie ervanuit dat groepsbijeenkomsten pas in de loop van het volgende jaar weer worden toegestaan, is gekozen voor juni. Als het op die avond nog steeds niet zou kunnen, dan wordt de quiz pas in maart 2022 georganiseerd.

  Dinsdag 10 november 2020
  PrinsenbeekBeekse Quizcorona
  Beekse Quiz naar juni 2021
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.