Groenrijk zomergoed
 1. Beek Vooruit eindelijk weer op kamp

  Het was een leuk, sportief en gezellig voetbalkamp van Beek Vooruit afgelopen weekend. De 64 jonge deelnemers en hun 30 begeleiders beleefden samen een mooie tijd in Loon op Zand.

  Door Esther van Dijk

  Na twee jaar wachten was het vrijdagavond dan toch echt weer zover: het Beek Vooruit Voetbalkamp kon worden afgetrapt bij de kampeerboerderij in Loon op Zand. Met in totaal 64 deelnemertjes en zo’n 30 begeleiders, met als ‘hoofd kamp’ Jaap de Klerk. En met mooi weer voor de boeg waren en voldoende ingrediënten voor een geslaagd kamp.

   

  De jongens en meiden van de O10 t/m O14 waren verdeeld in teams met namen van landen die mee gaan doen aan het WK eind dit jaar. Vrijdag werd het voetbaltoernooi gestart, een toernooi dat gedurende het hele weekend werd gespeeld.

   

  Vrijdagavond al meteen een hoogtepunt met de inmiddels befaamde spooktocht. Maar liefst vijfentwintig spoken uit Prinsenbeek hadden zich in het bos verstopt, met angstaanjagende maskers en attributen.

   

  Na een nacht met niet zo heel veel slaap wandelend naar de zandvlakte, waar diverse spellen zijn gespeeld. Gevolgd door een heerlijke, uitgebreide lunch. Daarna stonden de waterspelletjes op het programma, met een grote stormbaan en een levende sjoelbaan. Wat hebben we geboft met het weer!

   

  Zaterdagavond werd volgens traditie lekker gebarbecued, uitgebreid aangekleed met fruit, salade, stokbrood en nog meer lekkers. ’s Avonds weer een potje voetbal en een leuke quiz, inclusief polonaise en huldiging zoals bij de BAK van Boemeldonk bekend.

   

  Zondag hebben we het kamp afgesloten met de finales van het voetbaltoernooi en een ‘alles moet op- lunch’. Daarna kwamen de ouders de kids weer ophalen.

   

  Gezien de blije gezichten kunnen we terugkijken op een erg leuk, sportief en gezellig voetbalkamp! Volgend jaar zullen we dit weer organiseren voor de jeugdleden O10 tot en met O13 van Beek Vooruit, in het weekend van 9 tot en met 11 juni 2023.

  Woensdag 15 juni 2022
  PrinsenbeekBeek Vooruitvoetbalkinderenkamp
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties