Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Bedanklunch voor vrijwilligers

  Op deze Nationale Dag van de Vrijwilliger wil de Gemeente Breda de vrijwilligers in Breda in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet. Ze nodigt daarom Bredase vrijwilligers uit voor een lunch bij het restaurant van opleidingscentrum De Rooi Pannen.
  Bedanklunch voor vrijwilligers

  De gemeente wil de ruim 70.000 mensen die zich vrijwillig inzetten voor hun buurt, wijk of stad  bedanken voor hun inzet. Daarom organiseert ze samen met De Rooi Pannen een gratis lunch, inclusief rondleiding over de voormalig Seeligkazerne in Breda. De komende maanden is er op verschillende dagen ruimte gereserveerd in het restaurant van de Rooi Pannen, waar de vrijwilligers in groepen van twintig van de lunch kunnen genieten. Ook de collegeleden zullen zo nu en dan aanschuiven, om zo in gesprek te gaan met de vrijwilligers die zich op vele verschillende manieren inzetten voor Breda.

   

  Wethouder Boaz Adank: ,,Vrijwilligers zijn niet altijd zichtbaar maar wel onmisbaar. Ze zijn de stille krachten van onder meer onze verenigingen, evenementen, scholen en voedselbanken. Ze vervullen zorg en maatschappelijke taken en zetten zich in voor prachtige initiatieven. Hiermee dragen ze in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid van onze wijken en dorpen. Het is lastig om álle vrijwilligers in Breda te bereiken. Met deze lunches proberen we in ieder geval naar een deel van hen te uiten hoe belangrijk ze zijn en onze waardering uit te spreken.’’

   

  Vrijwilligers die het leuk lijkt om alleen of samen met een collega-vrijwilliger gratis te lunchen bij De Rooi Pannen kunnen hiervoor een moment reserveren via telefoonnummer 076-5001880 (maandag tot zaterdag bereikbaar). Op de website van de gemeente is meer informatie te vinden over deze actie, klik hier.

  Woensdag 07 december 2022
  PrinsenbeekvrijwilligersGemeente BredaRooi Pannenlunch
  Bedanklunch voor vrijwilligers
  0
  [nexturl]
  Reacties