1. 'Bankzittingen in de karantine'

  Moeten we niet eens iets grappigs doen in deze serieuze coronatijd, vroeg een aantal Boemeldonckse BAK-kletsers zich recent nog af. Intussen hebben ze al een format: ‘Bankzittingen in de karantine’, ofwel YouTube-filmpjes van hun typetjes, die draaien om wat leuks in quarantainetijd. Deze week komen de eerste online.
  'Bankzittingen in de karantine'
  (Foto: René Domstorff)

  In de appgroep van de Prinsenbeekse 'tonpraters' deden al verschillende grappen de ronde, vertelt René Domstorff. Daar konden ze eigenlijk best iets leuks mee doen via YouTube, vonden ze. Nu is het bijna zo ver; de verwachting is dat woensdag de aftrap is. Vanaf dat moment willen ze wekelijks enkele keren filmpjes gaan plaatsen. Waarbij 'Bankzittingen in de karantine' met een knipoog verwijst naar de huidige coronatijd thuis.

   

  Deelnemende kletsers zijn Bep Zwets (Fleur Brokken), Janus Dunderop (Jan Bomaars), Victor Vuller (Rick Klemans), Hiepolopulus (René Domstorff), Kiske van Overveld (Jaap Rutten), het Duo Mark (Verheijen) en John (van Paeschen) én ‘stagiair’ Martijn Lint.

   

  Homevideo’s

  ,,We maken een soort van homevideo’s, allemaal vanuit de eigen ‘setting’ thuis’’, aldus Domstorff. Waar de één aan het klussen is, de ander aan het poetsen en hij zelf de omgeving met zijn verrekijker goed in de gaten houdt.

   

  Na overleg met de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) is afgesproken om gebruik te maken van het YouTube-kanaal van de BAK van Boemeldonck.

   

  Positiefs

  De kletsers hopen met hun grappen iets positiefs en leuks te brengen in een moeilijke tijd. ,,Het is in ieder geval weer eens iets anders. En wie weet wat er van komt. Je weet immers nooit waar precies de leuke dingen vandaag komen’’, aldus een enthousiaste Domstorff.

  Maandag 01 juni 2020
  PrinsenbeekBAK van BoemeldonckBAK-kletserscoronatijd
  'Bankzittingen in de karantine'
  (Foto: René Domstorff)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.