Groenrijk zomergoed
 1. Avondje lekker lachen met de tonpraters

  De eerste Tonpraatavond van Stichting De Drie Linden zaterdag was een heerlijk avondje lekker lachen. Het publiek kreeg waarvoor het was gekomen, en werd daarbij in de zaal goed verzorgd met een hapje en een drankje.
  (Foto's: Judith Adriaansen Fotografie)

  Door Stichting De Drie Linden

  Het publiek was enthousiast en de tonpraters zeer dankbaar dat ze mochten optreden voor zo’n geweldige zaal. Hun repertoire liep flink uiteen; de variate was groot. Maar allemaal hadden ze de lach aan hun kont. Gastheer René Domstorff praatte op zijn humoristische wijze de optredens aan elkaar. Waarbij hij zelf ook wel eens door de tonpraters voor de gek werd gehouden. Maar dat paste allemaal mooi bij de avond.

   

  De opzet met tafels en stoelen, met een hapje en drankje in de zaal, werkte duidelijk sfeer bevorderend. Bedrijfsleider Mark Verschuren van Café De Drie Linden had het met zijn personeel goed voor elkaar; niemand kwam iets te kort.

   

  26 oktober 2024

  En dat dit voor herhaling vatbaar is, blijkt wel uit de vele mooie reacties vanuit de zaal en van de tonpraters zelf. Daarom heeft de stichting meteen alweer een datum geprikt voor de volgende Tonpraatavond, en de eerste artiesten alweer vastgelegd. Op zaterdagavond 26 oktober 2024 wordt het weer een avondje lekker lachen in De Drie Linden, belooft de stichting. Met alvast een mooie eerste line-up met, Andy Marcelissen, Rob Scheepers uit Helmond, Ad Vermeulen, Freddy van den Elzen, Riza Tisserand en Dirk Kouwenberg. Voor tickets: klik hier

  Maandag 16 oktober 2023
  PrinsenbeektonpratenStichting De Drie Linden
  (Foto's: Judith Adriaansen Fotografie)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties