1. Arjan van Gils nieuwe BAK-bestuurder

  Arjan van Gils is toegetreden tot het bestuur van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). Hij is de opvolger van Dennis Jongenelis. Op voordracht van het dagelijks bestuur heeft de senaat afgelopen week unaniem ingestemd met de benoeming.
  Arjan van Gils nieuwe BAK-bestuurder
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  We waren op zoek zijn naar iemand met een eigen ‘bouw’-achtergrond, draagvlak binnen de bouwclubs en sterk Boemeldoncks DNA en dat is gelukt. Wij  hebben met Arjan van Gils een opvolger gevonden die deze punten afdekt. Iemand die in de afgelopen jaren heeft aangetoond ook organisatorisch zijn mannetje te staan (onder meer met de organisatie van hulpvoertuigen en het plaatsen en ophalen van dranghekken tijdens de grote Boemeldonckse optocht). Terwijl dit niet ten koste is gegaan van zijn bouwactiviteiten bij CV de Bietjes.

   

  Arjan is vanaf 1993 lid van CV de Bietjes. Deze club debuteerde in de B-categorie van de Grote Optocht in 1993. Ze hebben maar liefst 17 keer meegedaan in de A-categorie van de Grote Optocht en zijn vaak hoog geëindigd. Ook nu ze voor de kinderen bouwen, zijn het echte prijzenpakkers. Met Arjan als één van de fanatieke bouwers is de bouwachtergrond gegarandeerd. In 2014 was het nieuwe bestuurslid als Prins Gillis XLIX voorganger van Boemeldonck, waarmee hij ook achter de schermen de nodige ervaring heeft opgedaan.

  Donderdag 09 april 2020
  PrinsenbeekBAK van Boemeldonck
  Arjan van Gils nieuwe BAK-bestuurder
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.