1. Andy Marcelissen in De Drie Linden

  Andy Marcelissen in De Drie Linden
  (Foto: Stichting De Drie Linden)
  Komiek en entertainer Andy Marcelissen staat op zaterdag 14 december op het podium van De Drie Linden in Prinsenbeek met zijn show 'Tussen Sint en Kerst’. Zo’n driekwart van de kaarten is al verkocht, meldt Stichting De Drie Linden, die liefhebbers aanraadt om nog gauw een toegangsbewijs te bemachtigen.

  Door Stichting De Drie Linden

  Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

   

  Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, Zwarte Piet-hooligans, bunkeren, de Top-2000 en de Sinterklaasconference. En natuurlijk mag het kerstverhaal – het tweeduizend jaar oude mirakel dat door Andy Marcelissen in een modern jasje is gestoken - niet ontbreken. Voor tickets: klik hier.

  Donderdag 05 september 2019
  PrinsenbeekDe Drie LindenAndy MarcelissenKerst
  Andy Marcelissen in De Drie Linden
  (Foto: Stichting De Drie Linden)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.