1. AMusant 2.0 in De Nispenhoeve

  Galerie CulinArt in De Nispenhoeve in Prinsenbeek sluit komend weekend de kunstexpositie ‘Sterke Vrouwen’ af met een optreden van Blaaskwintet AMusant 2.0. De vijf leden van harmonie “Amor Musae” bespelen hier zondag 27 september vanaf 13.30 uur hun rietinstrumenten.
  (Foto's: De Nispenhoeve)

  Door De Nispenhoeve

  Een unieke bezetting waarvoor geen arrangementen voorhanden waren, maar AMusant 2.0 heeft voldoende creativiteit voor eigen werken. Eigenwijs maken ze ‘muziek met een knipoog’ van grote componisten en topartiesten. Op het programma staat muziek van Gershwin, Queen, Beethoven, Aznavour, Bizet, The Beatles, Grieg, Albeniz en Rota. Van klassiek, naar blues, evergreens en meezingers.

   

  AMusant 2.0 bestaat uit Elroy Pluk (bes-klarinet),  Ad Aarts (alt-saxofoon), Wim van den Elshout (tenor-saxofoon), Peter van Weezel (tenor-saxofoon) en  Lidy Swolfs (bas-klarinet).

   

  Boekpresentatie Marlene Hanssen

  Na dit muzikale optreden is het om 15.00 uur de beurt aan Marlene Hanssen. Marlene verzorgt een boekpresentatie. Haar boek draagt de titel ‘Snoer de Krokodil zijn bek’. Ontdek hoe jouw brein je voor de gek houdt, lach erom en doe het anders, is haar devies.

   

  Zo’n 1.200 bezoekers

  Tussendoor kunt u natuurlijk ook genieten van de kunst van de twaalf ‘Sterke vrouwen’. Twaalf Kunstenaressen die met hun beeldende kunst vreugde en schoonheid brengen. Van archi folds, giclees, foto’s, tekeningen, schilderijen en beelden tot handtassen. Kom genieten aan de Beeksestraat 76, zoals ongeveer 1.200 kunstliefhebbers sinds 1 augustus ook al deden. Gratis toegang.

  Donderdag 24 september 2020
  prinsenbeekNispenhoevekunstmuziekAmusant 2.0Sterke Vrouwen
  (Foto's: De Nispenhoeve)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.