1. Amor Musae weer met Gé Reinders in Chassé

  Amor Musae weer met Gé Reinders in Chassé
  (Foto: Amor Musae)
  Amor Musae uit Prinsenbeek staat op zaterdag 20 april weer met Gé Reinders, de ‘Limburgse ambassadeur van de blaosmuziek’, in het Chassé Theater in Breda. Eerder gebeurde dat al in 2008.

  Door Amor Musae

  Gé Reinders is in zijn liedjes een meester in het schilderen van prachtige plaatjes, soms melancholisch, soms uitbundig vrolijk, soms verdrietig maar altijd poëtisch. Hij wordt daarbij met prachtige orkestarrangementen begeleid door het 70-koppig grootorkest van Amor Musae onder leiding van Frans van Dun.

   

  In deze bijzondere samenwerking kunt genieten van alle klankkleuren die het orkest rijk is, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti.

   

  Tijdens zijn laatste tournee, onder de titel ‘Oetblaoze’, brengt Gé Reinders veel nieuwe nummers. Dit naast zijn veel geprezen successen, waaronder natuurlijk zijn grootste hit ‘Blaosmuziek’.

   

  Speciale gast deze avond is de pas zestienjarige Mei-Lin Bos, die samen met Amor Musae zal schitteren in de ‘Romance voor viool en orkest’ van Johan Svendsen.

   

  Dat wordt heerlijk ‘oetblaoze!’ Een fantastische avond uit! Ga voor kaartjes naar www.chasse.nl.  Telefonisch reserveren op: 076-5303132.

  Woensdag 20 maart 2019
  prinsenbeekAmor MusaeChassé TheaterGé Reinders
  Amor Musae weer met Gé Reinders in Chassé
  (Foto: Amor Musae)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.