Groenrijk vaderdag
 1. Aftrap feestweekend door Rob Scheepers

  Rob Scheepers zorgt voor de aftrap van het Prinsenbeeks feestweekend van Stichting De Drie Linden en de BAK van Boemeldonck. Op donderdag 25 november is de try-out van zijn oudejaarsconference 'Scheepers prikt door' in de Jumbo Miegielsen Zaal. Waarmee er nog een dagje aan het lange weekend is geplakt.
  Aftrap feestweekend door Rob Scheepers
  (Foto: TVB Theater)

  Kaarten voor dit optreden zijn voor €17,50  verkrijgbaar via deze link: klik hier.

   

  Van 25 tot en met 28 november is het groot feest in De Drie Linden. Aanleiding is het door corona in het water gevallen 55ste jubileumjaar van de BAK van Boemeldonck. De Drie Linden presenteert zich dat weekend niet als de ‘huiskamer van de BAK’, maar als de ‘huiskamer van heel Prinsenbeek’; er zullen activiteiten en festiviteiten worden georganiseerd voor alle Bekenaren en alle leeftijden.

   

  Wat er nog meer gaat gebeuren, zal de komende tijd bekend worden gemaakt. Vast staat wel dat er op zondag 28 november tussen 14.00 en 18.00 uur een cabaretmiddag wordt gehouden, met optredens van Hans Verbaarschot, Joep de Wildt, René Domstorff, Dirk Kouwenberg, Jaap Rutten, Erik Mulder, Berry Knapen en Peter van der Maas.

   

  De voorverkoop voor dit tonpraatmatinee is ook al gestart en een derde van de kaartjes is intussen uitgegeven. Entreebewijzen á €8,31 kunnen worden besteld via de volgende link: klik hier.

  Maandag 31 mei 2021
  PrinsenbeekDe Drie LindenBAK van BoemeldonckfeestweekendRob scheepers
  Aftrap feestweekend door Rob Scheepers
  (Foto: TVB Theater)
  0
  Reacties