1. Aartsen hoofdsponsor Beek Vooruit

  Aartsen hoofdsponsor Beek Vooruit
  (Foto: Aartsen)
  Aartsen, voorheen Aartsenfruit, is de kersverse hoofdsponsor van voetbalclub Beek-Vooruit in Prinsenbeek. Vanaf 1 augustus zal de selectie van Beek Vooruit voetballen in het tenue van het groente- en fruitconcern.

  De beklonken sponsordeal heeft een looptijd van drie jaar, met de intentie om daarna nog twee jaar bij te tekenen.

   

  Nonstopsfresh Aartsen-tenue

  De groente- en fruitonderneming was al jaren als subsponsor betrokken bij de Prinsenbeekse voetbalclub. Vanaf heden is Aartsen dus hoofdsponsor. Het internationale bedrijf draagt plaatselijke bedrijvigheid en lokale verenigingen een warm hart toe en gaat daarom graag deze sportieve sponsoring aan, is de verklaring. Een belangrijk onderdeel van de hoofdsponsoring is het ‘nonstopsfresh Aartsen-tenue’. Zowel het eerste als het tweede heren elftal wordt voortaan door Aartsen gekleed, net als het eerste dameselftal, het eerste juniorelftal en het G-team.

   

  Aartsen Kids Foundation

  Naast bovengenoemde sponsoring houdt Aartsen zich bezig met uiteenlopende projecten gericht op het welzijn van kinderen. Dit onder de naam Aartsen Kids Foundation (AKF). Met het concept ‘stoergelukkig’ geeft AKF het leven van kinderen een positieve draai en inspireert het hen bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding, natuur, gezondheid en welzijn.

   

  Aartsen heeft vestigingen in Breda, Venlo, St. Katelijne-Waver en Hong Kong. De onderneming vermarkt 25 miljoen dozen groenten en fruit per jaar, waaronder 15.000 rijpdozen bananen per week voor 650 verschillende producenten wereldwijd. Er werken 200 mensen, verdeeld over 4 locaties, die samen goed zijn voor 3.500 m2 kantoorruimte en 30.000 m2 warehousing.

  Woensdag 19 juni 2019
  PrinsenbeekAartsengroente en fruitBeek Vooruitsponsoring
  Aartsen hoofdsponsor Beek Vooruit
  (Foto: Aartsen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.