Groenrijk Pasen
  1. Aanmelden computercursussen KBO

    Zowel leden als niet-leden zijn welkom bij de computerlessen van Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek. Die biedt in het winterseizoen weer een aantal curssen/workshops aan, waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden.
    Aanmelden computercursussen KBO

    Door KBO Prinseneek

    U kunt zich aanmelden voor de beginnerscursussen Windows 10, Calc (voorheen Excel), Impress (voorheen PowerPoint) en Writer (voorheen Word), en voor de vernieuwde tablet/iPad-cursussen.

     

    Er wordt ook een workshop digitaal beheer over twee modules aangeboden. Geleerd wordt om op basis van een uitgekiende mappenstructuur uw laptop of tablet/iPad op orde te brengen, zodat u bijvoorbeeld opgeslagen foto’s gemakkelijker kunt terugvinden.

     

    Mobiele telefoon

    Nieuw is de cursus voor het gebruiken van mobiele telefoon (Apple of overige Android telefoons), bijvoorbeeld berichten versturen via sms of WhatsApp, FaceTime, apps toevoegen en/of verwijderen, internetbankieren, opschonen, agenda invullen etc.

     

    Brochure en inschrijfformulieren liggen op de leestafel in ons ontmoetingscentrum De Zilverberk, Schoolstraat 9. Heeft u vragen neem dan contact op met de coördinator computerproject KBO Dijo van Gils, tel. 06-24954211, Markt 11A, 4841AA Prinsenbeek.

     

    Heeft u belangstelling voor een van onze andere activiteiten kom dan eens vrijblijvend een keer kijken en/of meedoen in De Zilverberk. Voor een overzicht van alle activiteiten, met telefoonnummers van de contactpersonen: klik hier

    Vrijdag 23 augustus 2019
    PrinsenbeekKBOcomputercursussenmobiele telefoonseniorenvereniging
    Aanmelden computercursussen KBO
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties