1. Aanhanger Postbaan meegenomen en leeggehaald

  In de Postbaan in Prinsenbeek is zondagochtend iets na 04.00 uur een aanhanger gestolen van de oprit bij een woning. Die is verderop in de straat opengebroken en leeggehaald achtergelaten.

  De schade aan de aanhanger en de kosten van het gestolen gereedschap bedragen al gauw enkele duizenden euro’s, volgens de eigenaar.

   

  De aanhanger was voorzien van een disselslot, maar dat heeft de dieven niet tegengehouden. ,,Ze hebben hem aan een ketting meegesleept’’, aldus de eigenaar. ,,,Ter hoogte van de hockeyclub hebben ze hem opengebroken en de materialen eruit gehaald.''

   

  Om 04.05 uur hoorde de eigenaar gestommel bij zijn woning, maar toen zag hij niets verdachts. Op camerabeelden blijkt nu dat twee minuten later drie mannen aan kwamen lopen en dat om 04.16 uur de kar achter een blauwe Ford Transit-bus door de straat werd gesleept.

   

  De politie is ter plaatse geweest. Verschillende bedrijven in de omgeving hadden duidelijke camerabeelden van de daders en de bus, aldus de eigenaar, die nu bezig is het kenteken en de reclame op het voertuig boven water te krijgen.

  Zondag 05 juli 2020
  Prinsenbeekdiefstalaanhangergereedschap
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.