1. Zonovergoten buitenbingo Hagedonk

  Vanwege de coronamaatregelen was er al een tijdje geen bingo geweest bij zorgcentrum Thebe Hagedonk in Prinsenbeek en dat misten de bewoners toch. Dinsdag kwam daar verandering in, en wel in de vorm van een buitenbingo.
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)

  Als een tuinconcert kan, moet een buitenbingo ook lukken, dachten de organisatoren. En de belangstelling bleek groot, aldus activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg van Hagedonk.

   

  ,,Tafeltjes en  nachtkastjes werden tevoorschijn gehaald, en anderhalve meter van elkaar op de galerij voor de voordeur van de bewoners gezet. Normaal  gesproken helpen onze vrijwilligers mee met een bingo, maar op hen konden we dit keer helaas geen beroep doen. Maar de medewerkers van de zorg, gastvrijheid, stagiaires en andere collega’s hebben allemaal geholpen, waardoor het toch mogelijk was om deze middag te organiseren. En daar zijn we heel dankbaar voor.’’

   

  Middag zonder corona

  Ze vervolgt:  ,,Het werd een middag even zonder corona, een middag even eruit, een middag waarbij onze bewoners elkaar weer even konden zien. Een middag waarop iedereen weer even kan teren.’’

   

  Na de bingo had Leonie Hoekstra nog een verrassing. Ze had een mooi paasstukje voor iedereen gemaakt, om toch het komende weekend het paasgevoel een beetje bij de bewoners binnen te brengen.

  Dinsdag 07 april 2020
  PrinsenbeekbingoHagedonkcoronacrisis
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.