1. Drukke bingo bij jubileum Zonnebloem

  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)
  De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek vierde zondagmiddag het 10-jarig bestaan met een Zonnebloembingo in De Zilverberk. Ruim tachtig mensen deden mee.

  Door Anton Hoeven

  Die genoten bij een kopje koffie met een stuk vruchtenvlaai van een spannende bingomiddag, met speciaal aandacht voor het tienjarig jubileum. Door de eenvoudig te hanteren bingokaarten was het ook voor ouderen of fysiek beperkten heel goed mogelijk om aan deze bingo deel te nemen.

   

  Ook deze dag waren er weer mooie prijzen, waaronder door de lokale Albert Heijn ter beschikking gestelde hoofdprijzen, namelijk een paar tassen met boodschappen.

   

  Er waren lovende woorden vanuit het bestuur over deze enkele keren per jaar terugkerende activiteit. Vervolgens  kwam er vanuit de aanwezigen een warm applaus voor Tisia Huijbregts en haar team, die deze bingo al 10 jaar organiseren.

   

  Ook voor volgend jaar staan weer volop activiteiten op het programma van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek, waaronder weer een aantal bingomiddagen.

   

  Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem

  Indien u meer wilt weten over de Zonnebloem, zowel als gast of als vrijwilliger, neem dan gerust contact op met een bestuurslid of via zonnebloemprinsenbeek@gmail.com. Naast de georganiseerde activiteiten is er ook het zeer belangrijke bezoekwerk van onze vrijwilligers. Waardoor het ‘zonnetje in het leven langer of mooier kan blijven schijnen’. Ook daarvoor zoeken wij nog vrijwilligers.

   

  Maandag 19 november 2018
  PrinsenbeekZonnebloembingo
  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)
  Reacties