1. Zondag toernooi voor miniteams Set Up

  Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek organiseert komende zondag 8 april in sporthal De Drie Linden het eindtoernooi voor miniteams van NeVoBo zuid. Dit is het eindtoernooi voor de Cool Moves Volleybal (CMV) competitie.
  Zondag toernooi voor miniteams Set Up
  (Foto: Set Up)

   

  Door Baukje Sikma

  Aan het toernooi doen zo'n  tien verenigingen met verschillende teams mee. Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leren ze stapsgewijs volleyballen.

   

  Nevobo heeft met het Cool Moves Volley een unieke manier gevonden om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybalmethode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus – die speciaal ontworpen zijn per leeftijd – om zo uiteindelijk op het gewenste niveau te komen.

   

  Cool Moves Volley is een sport met veel ‘coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. Set Up Prinsenbeek doet dit jaar met vier teams mee in deze competitie.

   

  De wedstrijden starten zondag om 10.00 uur en de dag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Zoekt u misschien nog een leuke actieve sport voor uw kinderen, kom dan gerust in de sporthal kijken naar het plezier dat de kinderen beleven aan deze sport!

   

  Voor het komende seizoen kan Set Up nog nieuwe leden gebruiken, om ook volgend jaar weer meerdere teams te kunnen inschrijven in deze leuke en spannende competitie.

   

  Of misschien wilt u zelf komen volleyballen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze teams trainen op woensdagavond in De Drie Linden; de jongste spelers beginnen om 17.30 uur. Voor informatie kunt u terecht op de website van onze vereniging www.set-up-volleybal.nl.  Er mag altijd drie keer gratis worden meegetraind om te proeven aan de sport en de sfeer.

  Tot ziens komende zondag in sporthal De Drie Linden te Prinsenbeek!

  Vrijdag 06 april 2018
  PrinsenbeekvolleybalSet Upkinderen
  Zondag toernooi voor miniteams Set Up
  (Foto: Set Up)
  Reacties