Groenrijk 728 online
 1. Zon in de Schoorsteen bij 200 Bekenaren

  De sinterklaasactie Zon in de Schoorsteen kwam wat trager op gang dan vorig jaar, maar uiteindelijk kan de Zonnebloem Prinsenbeek toch weer tweehonderd dorpsbewoners verrassen met een cadeautje. Vaak met zorg ingepakt of voorzien van een mooie surprise.
  (Foto's: Anton Hoeven)

  Met deze verrassingen wil de Zonnebloem wat extra aandacht geven aan mensen die wel wat extra zonneschijn kunnen gebruiken. En de attente gevers die gehoor gaven aan de oproep van de Zonnebloem brachten niet alleen leuke cadeautjes naar het inleverpunt bij Speelgoed & Kadohuis Babsies. Verschillende dorpsgenoten doneerden een financiële bijdrage, waarvoor de organisatie nog ruim vijftig attenties kon kopen.

   

  Surprises Griffioen

  Daarmee werd het weer een geslaagde actie, aldus bestuurslid Anton Hoeven van de Zonnebloem. ,,De bovenbouw-klassen van basisschool De Griffioen hadden bovendien weer een groot aantal surprises gemaakt, die we bij de cadeautjes konden voegen om het geheel extra op te fleuren.’’

   

  Woensdagmiddag hebben zo’n 25 vrijwilligers de cadeautjes en surprises opgehaald. Uiterlijk zaterdag worden die bij de mensen afgeleverd. Voor de distributie heeft de gemeente de grote hal van De Drie Linden weer kosteloos ter beschikking gesteld, zodat de uitgifte coronaproof kon plaatsvinden.

   

  Fijn gebaar

  ,,Als organisatie kunnen we dankzij de medewerking vanuit onze Beekse gemeenschap terugkijken op een wederom zeer geslaagde actie. Ook gezien de positieve reacties die we inmiddels van blije ontvangers hebben ontvangen. Verschillende mensen belden al om te bedanken voor het fijne gebaar en het mooie cadeautje met surprise’’, aldus Hoeven.

  Vrijdag 03 december 2021
  PrinsenbeekZonnebloemZon in de SchoorsteenSinterklaas
  (Foto's: Anton Hoeven)
  0
  Reacties