1. Zo’n €30.000 Rabo ClubSupport naar Prinsenbeek

  De Prinsenbeekse verenigingen krijgen dit jaar rond de 30.000 euro van Rabobank Breda. Bij de actie Rabo ClubSupport haalden ze samen ruim 6.800 stemmen op. Grote winnaar van heel Breda was wederom de BAK van Boemeldonck. Dat werd vrijdag bekend tijdens een feestelijke finaleavond bij Hockeyclub Prinsenbeek.
  (Foto's: Ron Magielse, Rabobank Breda)

  Met 1.114 stemmen was de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) goed voor bijna het dubbele aantal van nummer twee, atletiekvereniging Sprint in Breda (600). Het Bavels Truck Convooi eindigde met 519 stemmen op de derde plaats.

   

  Tijdens Rabo ClubSupport mochten leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. Rabobank Breda keert in totaal 100.000 euro uit aan 231 deelnemers. In totaal werden er 23.141 stemmen uitgebracht; een stem was goed was voor €4,32. De Rabobank noemt de diversiteit in de top drie, met cultuur, sport en een maatschappelijke stichting ‘een mooie combinatie van alle categorieën die we met Rabo ClubSupport ondersteunen. Alles is vertegenwoordigd in deze uitslag.’

   

  Afgelopen week ging Rabobank Breda naar Bavel, Princenhage, Breda Centrum en Prinsenbeek om de cheques persoonlijk te overhandigden. Per avond werd ook een kasklapper van 250 euro verloot onder de aanwezigen, bestemd voor de club. Die ging in Prinsenbeek naar Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek.

   

  In Prinsenbeek deden dit jaar in totaal 46 verenigingen mee. In totaal 130 vertegenwoordigers hoorden vrijdagavond in het clubgebouw van HCP de uitslag. De BAK van Boemeldonck krijgt €4.813,97. Nummer twee in Prinsenbeek werd Beek Vooruit (€1.910,03) en derde De Zilverberk (€1.706,93). Voor een overzicht van alle verenigingen: klik hier.

   

  Alle deelnemende clubs bedanken de leden voor hun stem. Ook in 2020 zal de bank weer Rabo ClubSupport organiseren. Meer informatie over Rabo ClubSupport vindt u op de website van Rabobank Breda: www.rabobank.nl/breda.

  Zaterdag 12 oktober 2019
  PrinsenbeekRabobankRabo ClubSupportRabobank Bredaverenigingen
  (Foto's: Ron Magielse, Rabobank Breda)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.