1. Zomergroet van de Zonnebloem

  De Zonnebloem Prinsenbeek bracht vrijdag en zaterdag een ‘zomergroet’ aan de gasten van de vereniging. Ook de bewoners van De Vlinder in de Kapelstraat en van Beter Leven Zorg aan de Spieakker werden niet vergeten. In totaal brachten ruim veertig vrijwilligers van de Zonnebloem en het voormalige Corona Hulpteam Prinsenbeek zo’n 150 attenties rond.
  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)

  Door Anton Hoeven

  De attentie voor de gasten bestond uit een bakje aardbeien en een puzzelboekje. De verspreiding vond uiteraard plaats met inachtneming van de RIVM-regels.

   

  Deze ‘zomergroet’ was mogelijk mede dankzij sponsoring van Aardbeienkwekerij van Haperen aan de Overveldsestraat en Boekenvoordeel Nederland.

   

  Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek heeft met toestemming van betrokkenen de namen en adressen van zo’n vijftien vrijwilligers van het Corona Hulpteam Prinsenbeek ontvangen, mensen die hebben aangegeven dat  ze in de toekomst ook iets willen betekenen voor de gasten van de Zonnebloem. Zeker vanwege de vakantieperiode konden we die hulp goed gebruiken.

   

  Na de vakantie worden alle vrijwilligers van het inmiddels opgeheven Corona Hulpteam Prinsenbeek uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst over het werk van onze lokale afdeling van de Zonnebloem. Hierbij proberen we maatwerk te leveren, want vele handen maken licht werk en we zien een duidelijke toename van de behoefte aan bezoekwerk en aangepaste activiteiten voor de inwoners. Ook andere personen die iets willen betekenen voor de Zonnebloem kunnen zich uiteraard hiervoor melden via anton.hoeven@gmail.com.

   

  De Zonnebloem probeert mensen met een fysieke beperking of mensen die dreigen te vereenzamen door regelmatige bezoeken en diverse activiteiten te laten zien dat zij niet door de medemens worden vergeten.

  Zaterdag 25 juli 2020
  PrinsenbeekZonnebloemzomergastenvrijwilligers
  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.