groenrijk herfst 2022 728
 1. ‘Zo hard heeft het toch niet gewaaid’

  De op de Markt in Prinsenbeek geparkeerde deelscooters van GoSharing lagen vanochtend allemaal omver, meldden verschillende Bekenaren die erbij uitkwamen. ,,Zo hard heeft het toch niet gewaaid!'', reageerde één van hen. Het tafereel lijkt dan ook meer op de het resultaat van vandalisme.
  • (Foto: Tonny Wildhagen)

  Een ander heeft nog tevergeefs geprobeerd melding te maken bij GoSharing. Na het mislukte telefoontje heeft ze toen maar een mailtje gestuurd. ,,Erg jammer dat dit gebeurt. De scootertjes voorzien echt in een behoefte. Het zou jammer zijn als dit vanwege vandalisme stopt.’’ Verschillende omver gegooide scooters hadden wat schade, zag een medewerker van een zaak aan de Markt.

   

  De meldingen die bij het bedrijf zijn gedaan, lijken toch effect te hebben gehad. Rond tien uur waren de scooters weer rechtgezet.

   

  Sinds twee jaar behoort de Markt in Prinsenbeek tot het servicegebied van de elektrische deelscooters van GoSharing. Als je minimaal 16 jaar bent en in het bezit van een scooter- óf autorijbewijs, kun je via de app van Check en/of GO Sharing zo'n scooter gebruiken. De kosten van een rit variëren tussen de 23 en 29 cent per minuut gebruik. De scooters dienen te worden geparkeerd binnen het verzorgingsgebied dat zichtbaar is in de app. 

  Maandag 19 september 2022
  PrinsenbeekGoSharingdeelscooters
  • (Foto: Tonny Wildhagen)
  0
  Reacties