1. Yff Verstraeten wint Business Award

  Tijdens de Businessdagen West-Brabant in de Evenementenhal Breepark in Breda heeft Yff Verstraeten (24) uit Prinsenbeek woensdag de BCB Business Award in de categorie ‘innovation’ in ontvangst genomen. Het was de eerste keer dat Business Coach Breda de BCB Business Awards uitreikte.
  Yff Verstraeten wint Business Award

  Dit zijn prijzen voor startende bedrijven in de categorieën ‘social impact’, ‘innovation’ en’ network king’. Uit de inzendingen werden negen ondernemers genomineerd, waaruit drie winnaars zijn gekozen. De winnaars beschikken volgens de jury over een opvallend bedrijfsconcept en een sterke ondernemersdrive.

   

  Prollator

  Yff Verstraeten van ontwikkelbureau Prollator zorgt ervoor dat met een slim remsysteem de rollator automatisch stopt als de gebruiker er te ver achter loopt. De jury was van mening dat hier sprake is van een innovatie die bijdraagt aan het verminderen van het valrisico bij ouderen; ‘dit levert een flinke maatschappelijke waarde op’. Het remsysteem wordt als los te monteren onderdeel verkocht en kan op verschillende merken - nieuwe en bestaande - rollators worden aangebracht. Dat maakt het goed te introduceren op de markt.

   

  De BCB Social Impact Award is gewonnen door Nicole van Wezel van MyHealth. Zij richt zich met haar fitness op mensen voor wie een reguliere sportschool een hoge drempel heeft. De BCB Network King Award is gewonnen door Enrique Eckenbach van Innerconfidence. Hij heeft het netwerk Open Koffie in Breda opgezet dat zich richt op de meer introverte ondernemer die niet gemakkelijk naar netwerkbijeenkomsten gaat.

   

  De jury bestond uit juryvoorzitter en ondernemer Aad Ouborg en de juryleden Mylène Hodzelmans (Gemeente Breda), Anneke Stins (Breepark en winnares Aithra Belofte Award) en Johnny Sham (eigenaar Amazing Oriental Breda). De awards zijn uitgereikt door juryvoorzitter en ondernemer Aad Ouborg. De prijzen zijn een initiatief van Business Coach Breda, het Bredase programma om startende bedrijven te ondersteunen.

  Donderdag 28 november 2019
  PrinsenbeekProllatorBusiness Coach Breda
  Yff Verstraeten wint Business Award
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.