Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Woonartikelenwinkel in pand De Bont

  Woonartikelenwinkel in pand De Bont
  (Foto: Smienk ERA Makelaars)
  Het pand aan de Markt in Prinsenbeek waar tot eind 2016 modezaak De Bont was gevestigd, wordt een winkel met artikelen voor woning en interieur. Tussen eind maart en half april openen Martijn (47) en Wendy van Beers (43) uit Princenhage hier Smit & Jones Interieur en Lifestyle.

   

  Martijn had al een groothandel met woondecoratie en meubels in Princenhage, maar wilde zich graag vestigen in Prinsenbeek. ,,Omdat het een heel leuk dorp is.’’ Samen met zijn echtgenote gaat hij hier unieke woonaccessoires en meubels verkopen. ,,Mooie, toffe, trendy spullen en cadeauartikelen in alle prijsklassen, van geweien en mooie vachten tot kaarsen, stoelen en kasten. Elke twee maanden gaan we wisselen van artikelen.’’ Ook zullen ze interieuradvies geven.

   

  De naam van de zaak ‘Smit & Jones Interieur en Lifestyle’ doet misschien vermoeden dat het een vestiging van een keten woonwinkels betreft. Maar dat is niet waar. ,,Onze teckel heet Jones en vrienden hebben zijn broertje Smit; zo is het gekomen. Daarbij handel ik veel met Engeland, dus dan is een internationale naam wel handig.’’

   

  Voor het zo ver is, moet er nog flink wat werk worden verzet. ,,We zijn druk aan het verbouwen en lopen iets achter, maar het gaat wel lukken om voor half april open te gaan’’, verwacht de ondernemer.

   

  Het pand aan de Markt 21 is eigendom van Silvia en Guus de Bont. De woonruimte boven de winkel is ook verhuurd.

  Donderdag 08 maart 2018
  Prinsenbeekwinkelwoon en interieur
  Woonartikelenwinkel in pand De Bont
  (Foto: Smienk ERA Makelaars)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.