Groenrijk korting 728
 1. Woning gezocht in Prinsenbeek

  Bewoners van de Staart, de Neel en verschillende andere wijken in Prinsenbeek vonden de afgelopen dagen in de brievenbus een flyer, met hierop het aanbod om hun woning te kopen. Een noodkreet van een individu in tijden van woningschaarste, zo lijkt het. Maar is dit wel zo?
  Woning gezocht in Prinsenbeek

  Met de flyer wil de afzender de bewoners overtuigen van de voordelen van rechtstreekse verkoop. Geen lange bezichtigingsdagen, geen makelaars- en notariskosten en meer zekerheid door het kopen zonder voorbehoud van financiering, somt hij op. Terwijl hij bereid is een markconforme prijs te betalen.

   

  Het is weliswaar lastig om in deze tijd om een woning te kopen. Maar is de afzender wel iemand die dringend op zoek is naar een onderkomen voor zichzelf in Prinsenbeek? Omdat hij niet telefonisch of via de mail reageert, is dat niet duidelijk.

   

  De flyer zou ook afkomstig kunnen zijn van een investeerder of bemiddelaar, iets waar verschillende media eerder al melding van maakten. Een woningmarktexpert vertelde dit voorjaar in Blok&Toine op NPO Radio1 (klik hier) dat met flyers wordt geprobeerd vertrouwen te wekken, en dat mensen erdoor overrompeld zouden kunnen worden. Niet iedereen weet immers wat zijn woning echt waard is. Ook het AD besteedde er afgelopen najaar aandacht aan. In het betreffende artikel (klik hier) vertelt iemand die zelf flyert dat hij niet voor zichzelf op zoek is, maar voor de verhuur, ook voor relaties. En dat hij hoopt door te flyeren een scherpere prijs te realiseren.

  Donderdag 03 juni 2021
  Prinsenbeekwoning gezochtflyer
  Woning gezocht in Prinsenbeek
  0
  Reacties