Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. WinterWonderBeek zonder schaatsbaan

  De dertiende editie van WinterWonderBeek is er een zonder schaatsbaan. Er komt wel een roetsjbaan, een verlichte huizenroute en een grote kerstboom. Dit heeft de organisatie van het Prinsenbeekse winterevenement dinsdag besloten.
  WinterWonderBeek zonder schaatsbaan
  (Archieffoto: Ad van den Bliek)

  Met inachtneming van de huidige corona maatregelen kan het evenement op de Markt van 16 december tot en met 6 januari in afgeslankte vorm doorgang kan vinden. Er komt dus geen schaatsbaan en er zullen geen activiteiten rondom het evenement worden georganiseerd. Ook zal WinterWonderBeek geen horeca faciliteren.

   

  De organisatie ziet wel mogelijkheden voor de Paxton roetsjbaan. Hier geldt dan wel dat er anderhalve meter afstand moet worden gehouden en dat iedereen vanaf 13 jaar verplicht is om een QR-code met identiteitsbewijs te tonen. Verder omvat het evenement een verlichte huizenroute en de Poppelaars Tuincentrum kerstboom.

   

   

  Dit zijn allemaal activiteiten die in zijn geheel buiten plaatsvinden, verklaart de organisatie. ‘Met de geldende coronamaatregelen is dit goed en veilig te organiseren. Voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers. Voor de schaatsbaan en de activiteiten eromheen geldt dat wij de veiligheid niet kunnen waarborgen, en daarom is besloten dat er dit jaar geen schaatsbaan komt.'

   

  Dit betekent dat de organisatoren doorgaan met de voorbereidingen van dit afgeslankte evenement. Ze zijn zich ervan bewust dat het voor iedereen een veilig evenement moet zijn. Hiervoor zijn ze in gesprek met alle betrokken partijen, zoals gemeente, vrijwilligers, horeca en sponsoren. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met secretaris@winterwonderbeek.nl

  Donderdag 02 december 2021
  PrinsenbeekWinterwonderBeekcoronaschaatsbaanroetsjbaan
  WinterWonderBeek zonder schaatsbaan
  (Archieffoto: Ad van den Bliek)
  0
  Reacties