Groenrijk korting 728
 1. WinterWonderBeek komt met eigen bier

  Het is dan wel hoogzomer, maar de Stichting WinterWonderBeek is alweer bezig met de periode rond kerst, wanneer ze na twee jaar coronabelemmeringen weer eens een compleet evenement wil neerzetten op de Prinsenbeekse Markt. Mét een noviteit: Er komt een WinterWonderBeek-biertje op de markt.
  WinterWonderBeek komt met eigen bier

  Door Stichting WinterWonderBeek

  Dit is een smaakvol biertje speciaal gebrouwen voor in de winter. Door een extra lange rijpingstijd heeft dit bier net even dat beetje extra smaak. Heerlijk om zo van te genieten. Het is een helder biertje, het alcoholpercentage is 6 procent en het heeft een beperkte oplage van 750 liter. Het is verkrijgbaar op verschillende verkooppunten in Prinsenbeek, vanaf medio oktober tot half januari. In 70cl- en 33cl-flessen. Het recept is afkomstig Wim van den Kieboom, bekend ook van het Boschdal-bier. 

   

  Voorbereiding 14e seizoen

  Na de zomervakantie starten wij met de voorbereidingen voor de veertiende editie van WWB, in de periode van 15 december 2022 tot en met 5 januari 2023. De afgelopen twee jaar konden we vanwege corona helaas geen schaatsbaan op de Markt wegzetten, maar wel een kerstboom en een roetsjbaan. Dit jaar willen we er met een schaatsbaan én een roetsjbaan én een kerstboom voor jong en oud een gezellige tijd van maken.

   

  Bestuurswisseling

  Binnen het stichtingsbestuur heeft Herman Emaus afscheid genomen als secretaris. Wij bedanken Herman voor zijn inzet de afgelopen drie jaar. Zijn functie wordt overgenomen door Lisenka Schalk. Daarnaast is Gwen van de Koedijk het bestuur komen versterken in de rol van kartrekker van de sponsorcommissie. De geboren en getogen Bekenaren hebben er veel zin in. Wij wensen Lisenka en Gwen veel succes.

  Maandag 01 augustus 2022
  PrinsenbeekWinterWonderBeekbier
  WinterWonderBeek komt met eigen bier
  0
  Reacties