Groenrijk kerst 728
 1. Wielerronde van Prinsenbeek

  Na twee jaar afwezigheid wordt op vrijdagavond 1 juli de wielerronde van Prinsenbeek weer verreden. Nog steeds met een wedstrijd voor KNWU-renners om 19.30 uur en ook met de Beekse prominentenkoers om 21.30 uur.
  Wielerronde van Prinsenbeek
  (Archieffoto)

  Het parcours is ook hetzelfde, namelijk Haverdijk (start en finish)-Valdijk-Groenstraat-Middenweg.

   

  Alleen is er dit jaar geen dikke bandenrace voor de kinderen. Beek Vooruit houdt op dezelfde avond jeugdactiviteiten en het is niet logisch om dezelfde doelgroep dan nóg een sportactiviteit aan te bieden, vinden ze bij het organiserend Wieler Comité Prinsenbeek (WCP).

   

  In plaats van de dikke bandenrace krijgen de Beekse deelnemers aan de Tour du ALS en Alpe d'HuZes een ereronde aangeboden. Wielerspeaker Kees Maas zal hen (en hun sponsors) daarbij in het zonnetje zetten. 

   

  Gratis sponsoring

  Ook anders is de opzet van de sponsoring. Het wielercomité biedt deze dit jaar gratis aan. De comitéleden beseffen dat veel bedrijven twee hele zware jaren hebben gehad. Daarom wordt een steuntje in de rug gegeven door wel reclame te maken, zonder dat daar een bijdrage voor wordt gevraagd. Het wielercomité spreekt alle reserves aan en weet zich inmiddels gesteund door voldoende bedrijven die toch een betaling doen, omdat ze de coronacrisis goed zijn doorgekomen. Voor de reclame wordt een groot scherm tegenover Café-Bar De Stee geplaatst, waarop alle logo's van de sponsors voorbijkomen.

  Dinsdag 21 juni 2022
  PrinsenbeekWielerronde
  Wielerronde van Prinsenbeek
  (Archieffoto)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/weekend-van-de-brocante/
  Reacties