Groenrijk vaderdag
 1. Wie zorgt voor Zon in de Schoorsteen?

  Gezellig samen Sinterklaas vieren met snoepgoed, liedjes en voor iedereen een cadeautje, dat is niet voor iedereen weggelegd. De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek heeft daarom al jaren de actie ‘Zon in de Schoorsteen’, met vele helpende handen. Wie doet dit jaar weer mee?
  Wie zorgt voor Zon in de Schoorsteen?

  Door Zonnebloem Prinsenbeek

  Er zijn ook mensen in ons dorp die dit jaar niemand hebben om Sinterklaas mee te vieren. Of aan wie het sinterklaasfeest voorbijgaat omdat ze ziek of hulpbehoevend zijn. Deze mensen wil de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek verrassen met de actie Zon in de Schoorsteen!

   

  Voor wie?

  Kent u iemand die begin december opgevrolijkt zou kunnen worden met een (anoniem) sinterklaascadeautje? Geef voor 25 november zijn of haar naam, leeftijd en adres door via zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com. De actie is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor gasten van de Zonnebloem of cliënten van een thuiszorgorganisatie, maar voor iedereen in Prinsenbeek die in de donkere decembermaand wel een vrolijk gebaar kan gebruiken!

   

  Door wie?

  Wilt u (anoniem) helpen om mensen een sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer 5 euro kopen, dat leuk inpakken en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Stuur ons voor 25 november een mailtje en laat even weten voor hoeveel mensen u een cadeautje wilt maken. U kunt deze pakjes afgeven vanaf 12 november (tijdens de openingsuren) in De Zilverberk.

   

  Misschien zijn er ook nog mensen die willen helpen de pakjes thuis te bezorgen. Neem dan s.v.p even contact op.

   

  Stuur een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com. Of bel (bij voorkeur tussen 17.00 en 19.00 uur) naar Ella van Hulst, De Gemetjes 15, tel. 076-5417905 of Erica Heutz, Kapelstraat 13D, tel. 076-5426360.

  Vrijdag 08 november 2019
  PrinsenbeekZonnebloemSinterklaasZon in de schoosteen
  Wie zorgt voor Zon in de Schoorsteen?
  0
  Reacties