Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Wie worden nieuwe dansmarietjes?

  Na een ontzettend lang seizoen is de BAK van Boemeldonck op zoek naar zeven nieuwe dansmarietjes. Ben of ken jij iemand in groep 5 van de basisschool, woonachtig in Prinsenbeek, die graag dansmarietje wil zijn? Aanmelden voor de auditie kan tot uiterlijk 4 juli.
  Wie worden nieuwe dansmarietjes?
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Een dansmarietje moet houden van dansen, lachen, optreden en heel veel zin hebben om op pad te gaan met de prins en het gevolg. Na de zomervakantie oefenen de nieuwe dansmarietjes elke dinsdagavond. Vanaf het begin van het carnavalsseizoen (11-11) tot het einde van carnaval zijn ze in de weekenden op stap zijn met prins, hofdames en gevolg en worden optredens verzorgd.

   

  Deze week zal er op de scholen een inschrijfformulier worden uitgedeeld. Dit is ook te vinden op Boemeldonck.nl (klik hier). Ingevulde aanmeldformulieren dienen uiterlijk maandag 4 juli ingeleverd te worden bij Melanie Schalk, Hoge Weide 1 in Prinsenbeek, dans-marietjes@hotmail.com.

   

  Tijdens de auditie op woensdagavond 13 juli gaan de kandidaten een aantal danspasjes uitproberen en kunnen ze laten zien waarom ze dansmarietje willen worden.

  Woensdag 29 juni 2022
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckdansmarietjes
  Wie worden nieuwe dansmarietjes?
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties