Trined 728
 1. Wie doet mee met garageverkoop voor Keniaproject?

  Het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek is bezig met de voorbereidingen van een garageverkoop op verschillende adressen, gecombineerd met een fietsroute. Om zo tegemoet te komen aan de wensen van klanten en schenkers, in een tijd dat nog onduidelijk is wanneer het winkeltje weer open kan en ook de Brocante Markt niet door kan gaan. De vrijwilligers brengen nu eerst in kaart wie er wil meedoen.
  Wie doet mee met garageverkoop voor Keniaproject?
  (Foto: Facebook, Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)

  Door Ria Bekkers

  Dankzij mooi weer, extra ruimte bij de buren en enthousiaste klanten hebben we een mooi verkoopweekend gehad, met een geweldig resultaat, namelijk een opbrengst van 500 euro.

   

  Het was fijn om te horen dat mensen ons gemist hebben en spullen speciaal voor ons hebben bewaard. Maar het probleem is dat we niet weten wanneer de winkel weer open kan. En ook de Brocante Markt die we eind juni hadden gepland, kan niet doorgaan. Vaak zeiden mensen: geen punt, we bewaren het wel in de garage. En dat bracht ons weer op een idee: een garageverkoop.

   

  Plan

  Het plan moet nog goed worden uitgewerkt, maar graag zouden we willen weten wie er aan mee wil werken. Hebt u nog spullen die u voor ons goede doel zelf wilt verkopen, eventueel samen met buren of anderen in het dorp, laat het ons weten. Eventueel kan ook één van onze vrijwilligers de verkoop doen bij u.

   

  Het plan is om eind juni, bij mooi weer een fietsroute te plannen langs de verschillende ‘verkoopplekken’. Mensen bieden dan hun verkoopbare spullen aan en de opbrengst is voor het project.

   

  Het is voor ons wel belangrijk om wat zicht te krijgen op het aantal deelnemers. Dus onze vraag: Hebt u interesse of wilt u meer weten over/meewerken aan de organisatie, neem dan contact met ons op: riabekkers@hotmail.com of tel. 076-5429310.

   

  Intussen gaan we bij droog  weer door met onze ‘buitenwinkel’. We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur op vrijdag en zaterdag. We zorgen zelf voor de nodige afstand en verwachten van de klanten dat ze zich ook aan de regels houden. En opnieuw het verzoek: Alleen spullen wegzetten na overleg. 

   

  Keniawinkeltje

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 (tel. 5429310) verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Vanwege de coronamaatregelen is het winkeltje zelf voorlopig nog gesloten.

  Woensdag 03 juni 2020
  PrinsenbeekKeniaprojectgarageverkoopBrocante Markt
  Wie doet mee met garageverkoop voor Keniaproject?
  (Foto: Facebook, Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.