1. Wethouder Bos legt tegel nieuwe Markt

  Een officieel moment vanochtend op de Markt in Prinsenbeek. Wethouder Greetje Bos van openbare ruimte legde ter hoogte van Smienk Makelaars de laatste tegel op het inmiddels vernieuwde deel van het plein.

  Dit gebeurde in aanwezigheid van vertegenwoordigers van aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont, het Dorpsplatform Prinsenbeek, de Werkgroep Markt Prinsenbeek en mensen uit de buurt.

   

  Bos had lovende woorden voor de Werkgroep Markt Prinsenbeek. ,,Het is goed dat jullie je hiervoor hard hebben gemaakt. En wij vonden het belangrijk om dit te faciliteren.’’ Ondertussen werd er rondom de plek van de steenlegging volop doorgewerkt. ,,Over een paar maanden hebben jullie hier een geweldig mooi plein’’, aldus de wethouder, die de activiteiten aanschouwde.

   

  Het noordelijk deel van de parkeerplaats is nu gereed en inmiddels is fase 4 gestart. Fase 3, Markt richting Valdijk, is nog afgesloten tot en met 7 juni. Half juni moeten fasen 1 en 2 en de doorgaande weg tussen Beeksestraat en Groenstraat gereed zijn. Voor een eerder bericht over de Markt: klik hier.

  Donderdag 09 mei 2019
  PrinsenbeekMarktwethouder Greetje Bos
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.