1. Werk herinrichting Markt naar fase 3

  • (Foto: De BouwApp)
  (Illustraties: Van den Elshout & de Bont Waalwijk)
  De herinrichtingswerkzaam-heden aan de Markt in Prinsenbeek gaan richting fase drie, meldt Van den Elshout & de Bont Waalwijk. Het aannemingsbedrijf gaat vanaf dinsdag 23 april 07.00 uur aan het werk tot aan de kruising Markt-Valdijk.

  De bestaande verharding wordt weggehaald en het riool opnieuw aangelegd. Daarna wordt de straat opnieuw ingericht. 

   

  De straat wordt volledig afgesloten voor verkeer. Woningen en winkels zijn te voet bereikbaar, via trottoir of loopschotten.

   

  Ondertussen gaan fase 1 en 2 richting de afrondende fase in. Hiermee lopen de werkzaamheden op schema. Half juni moeten fasen 1 en 2 en de doorgaande weg tussen Beeksestraat en Groenstraat gereed zijn.

   

  Mensen die het direct aangaat worden steeds anderhalve week voor een nieuwe fase per brief op de hoogte gesteld. Verder is er ‘De BouwApp’, waarop het project kan worden gevolgd. En elke donderdagmiddag is er vanaf 15.00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet die voor de appartementen aan de noordzijde van de Markt staat. Verder kunnen mensen met vragen of opmerkingen reageren via marktprinsenbeek@elshoutendebont.nl. Voor calamiteiten buiten werktijden kan men contact opnemen via tel. 06-15 61 16 20.

   

  Voor een eerder bericht: klik hier.

  Maandag 15 april 2019
  PrinsenbeekMarktVan den Elshout & de Bont
  • (Foto: De BouwApp)
  (Illustraties: Van den Elshout & de Bont Waalwijk)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.