Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Welkom bij ‘Koffietijd’

  Net als elke woensdagochtend was het vandaag om half elf weer ‘Koffietijd’ bij Janssen ’n van Dongen. Aan de stamtafel van de Prinsenbeekse lunchspeciaalzaak kwamen verschillende Bekenaren samen voor een praatje. Het aantal deelnemers verschilt wekelijks, net als de samenstelling van de gasten, maar het is altijd gezellig.
  (Foto: Gea Scherpenisse)

  ,,Het is genieten van het gezamenlijke kopje koffie. Sommigen komen alleen en anderen nemen hun buurvrouw, dochter, zus of echtgenoot mee’’, vertelt Gea Scherpenisse, die eind vorig jaar samen met Gina Klijsen het initiatief nam voor deze wekelijkse ontmoeting op woensdagochtend.  ,,Kom gewoon eens binnenwandelen. Het is in ieder geval gezellig en de koffie is heerlijk.’’

   

  In het begin waren het vooral mensen die elkaar al kenden via vrijwilligersbibliotheek Boekendonck, De Speeldoos of via via, maar intussen haken ook anderen aan. En dat is ook de bedoeling, want iedereen is welkom om mee te doen. 

   

  ,,Heb je op woensdagochtend rond half elf zin om koffie te drinken en een praatje te maken met mensen die je wel of niet kent? Kom dan langs! Gewoon gezellig voor alle bewoners van Prinsenbeek’’, luidt de uitnodiging van de initiatiefnemers, die vooral streven naar een ongedwongen samenkomst. Consumpties zijn voor eigen rekening.

  Woensdag 15 maart 2023
  PrinsenbeekkoffietijdsamenkomstJanssen 'n van Dongen
  (Foto: Gea Scherpenisse)
  0
  [nexturl]
  Reacties