Groenrijk zomergoed
 1. Warming-up rit Culinair Bikers

  De Culinair Bikers organiseren op zondag 2 april een mooie warming-up rit vanaf de locatie van Rolerisuit in de Bredestraat. Hiermee start meteen de viering van het vijftienjarig bestaan van de motorclub.

  Door Culinair Bikers

  Wij nodigen dan ook alle motorrijders - verenigingen en individuele rijders - uit om deel te nemen aan deze rit. Onze toercommissie, die bekend staat om de mooie ritten, heeft weer zijn uiterste best gedaan om de mooiste wegen op te zoeken. Ook op culinair gebied zullen we je niet teleurstellen.

   

  Als je je inschrijft, krijg je een route van ongeveer 100 kilometer. Je komt weer terug bij de boerderij, waar je van de lunch (niet inbegrepen) kan genieten. Heb je zin in nog een rondje van ongeveer 100 kilometer, dan zit de toercommissie klaar om deze in je navigatie te laden. En zo hebben we voor elk wat wils.

   

  Inschrijf- en startlocatie: Zorgboerderij Rolerisuit,  Bredestraat 4, 4823 ZA  Breda (Haagse Beemden). Inschrijven kan van 9.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn € 7 per rijder en voor de duo hoef je niet te betalen. Voor info: Peter, tel. 06 53765472 / +31 6 53765472.

  Woensdag 29 maart 2023
  PrinsenbeekCulinair BikersmotorritRolerisuit
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties