1. Film Waldstille op televisie

  De film Waldstille van regisseur en scenarist Martijn Maria Smits is vanavond om 23.10 uur op televisie te zien, op NPO2. De in 2015 deels in Prinsenbeek opgenomen film draaide in 2017 in de bioscoop.
  Film Waldstille op televisie
  Opnames tijdens de carnavalsoptocht in de Kapelstraat.

  Smits heeft de film Waldstille gedraaid in en rond Prinsenbeek, het dorp waar hij is opgegroeid. Andere  locaties waren onder meer Breda, Dinteloord, Bavel en Westerhoven. Eerder zei hij daarover: ,,In Prinsenbeek draaiden we in de kerk, in het huis van familie van Dongen (mijn oude buren) en familie Vissers op de Abdisstraat - waar de hoofdpersonages in Waldstille wonen. En verder draaiden we tijdens de carnavalsoptocht op de Markt en hier en daar enkele rijd- en loopshots.''

   

  De speelfilm Waldstille gaat over Ben (Thomas Ryckewaert), die in de gevangenis belandt nadat hij bij een aanrijding de dood van zijn vriendin heeft veroorzaakt. Als Ben na langere tijd terugkeert naar zijn geboortedorp Waldstille, wordt hij geconfronteerd met zijn verbitterde schoonfamilie, die de voogdij over zijn dochtertje Cindy heeft gekregen. Desondanks is Ben vastbesloten om het contact met Cindy zo snel mogelijk te herstellen. Klik hier voor de trailer.

  Vrijdag 11 oktober 2019
  PrinsenbeekWaldstilletelevisiefilm
  Film Waldstille op televisie
  Opnames tijdens de carnavalsoptocht in de Kapelstraat.
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.