1. Waardig afscheid bijzonder laatste schooljaar

  Ook voor de groepen acht van basisschool De Griffioen in Prinsenbeek stonden de laatste dagen van het schooljaar in het teken van afscheid nemen. Na de musicals van vorige week in De Drie Linden waren er nog een heleboel andere leuke activiteiten.
  (Foto's: Basisschool De Griffioen)

  Door Sander van den Berg, leerkracht groep 8C

  Afgelopen vrijdag brachten we een bezoek aan poppodium Mezz in Breda, waar we werden getrakteerd op een compleet verzorgde show met een quiz, percussieworkshop en een bezoek van wereldkampioen MMA-vechtsport Pieter Buist. Na afloop stond er een frietkar klaar. We hebben de middag afgesloten met sport en spel in het speeltuintje aan de Prinsenboschlaan. Maandag hebben wij, ondanks het wat mindere weer, gezellig gezwommen bij De Kuil.

   

  Klapper

  Dinsdag was de grote klapper van alle afscheidsactiviteiten. Nadat we genoten hadden van een bootcamp bij BOTS aan de Strijpenseweg begon 's avonds het spektakel. Nadat de klaslokalen waren omgetoverd tot slaapzalen hebben wij de barbecue aangestoken, een groot feest gevierd in de aula met een echte dj, hebben we film gekeken op onze luchtbedden en matrassen en was er als klap op de vuurpijl een spectaculaire spooktocht door de school!

   

  De nacht die daarop volgde was een lange, voor sommigen misschien beter gezegd een korte. Nadat de klassen weer teruggebracht waren naar oorspronkelijke staat hebben de leerlingen woensdag uiteindelijk echt afscheid genomen van hun vertrouwde basisschool.

   

  Het was een waardig afscheid van een bewogen en bijzonder laatste schooljaar.

  Donderdag 09 juli 2020
  Prinsenbeekbasisschool De Griffioenafscheidgroep 8
  (Foto's: Basisschool De Griffioen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.