Groenrijk zomergoed
 1. Vrolijke eerste vlucht Boemeldonck Airlines

  De kop is eraf; Boemeldonck Airlines beleefde vrijdagavond een vrolijke eerste vlucht. Een klein driehonderd gasten in De Drie Linden in Prinsenbeek waren getuigen van de aftrap van de BAK-zittingen 2023, dit keer rond het tot in detail uitgewerkte vliegtuigthema.
  • Voor de artiesten wordt goed gezorgd.
  (Foto's: BAK Hoffotograaf, Mariska van Dorssen)

  Met ook bij deze vernieuwde opzet van het Boemeldonckse carnavalstheater een hoofdrol voor Prins Franciscus LVII, hofdames Amy en Denise en de dansmarietjes. En nog heel veel andere, verrassende acts. Met vertrouwde gezichten als Dréke en Léke (André van Dongen en Léon Nagelkerke), Jaap Rutten en Fleur Brokken, die allen op geheel eigen wijze het publiek wisten in te pakken. En, zonder al teveel prijs te geven, ook terugkerend talent en nieuwe gezichten op podium. Waar de hofkapel en het combo rond Anton Spijkers, met zang van Richard Spijkers, zorgden de begeleiding en muzikale show.

   

  Na deze eerste BAK-zitting in theateropstelling volgen vanavond en volgende week vrijdag- en zaterdagavond nog drie uitverkochte lange-tafelavonden. En de afsluitende matineevoorstelling – weer in theateropstelling - op zondag 29 januari. Voor de laatste show zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Bier & Borrels in de Groenstraat.

  Zaterdag 21 januari 2023
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldoncktheaterBAK-zittingen
  • Voor de artiesten wordt goed gezorgd.
  (Foto's: BAK Hoffotograaf, Mariska van Dorssen)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties