Groenrijk 72 111120
 1. Vrijwilligersbieb brengt boeken thuis

  Anders dan tijdens de eerste lockdown maakt nu maar een beperkt aantal Bekenaren gebruik van de thuisbrengservice van Boekendonck. De vrijwilligers wijzen daarom nogmaals op de mogelijkheid om boeken thuis te laten bezorgen. Nu de lockdownperiode wellicht wat langer gaat duren, kan boeken lezen immers een goede ontspanning zijn.
  Vrijwilligersbieb brengt boeken thuis
  (Archieffoto: Boekendonck)

  Boekendonck zelf is vanwege de coronamaatregelen gesloten, maar de gratis thuisbrengservice met boeken uit de eigen collectie is er dus wel.

   

  Men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek; iedereen in Prinsenbeek kan meedoen. Zo wordt de boekencollectie goed gebruikt in deze tijd dat bibliotheek Nieuwe Veste en alle haal- en brengpunten gesloten zijn.

   

  De reacties in de eerste periode waren heel positief. De vrijwilligers kregen complimenten over de keuze van de boeken. Er zijn ook veel grootletter- en kinderboeken beschikbaar.

   

  U kunt per keer maximaal drie boeken bestellen via de mail: boekendonck@outlook.com. Voor wie geen computer heeft, kan dit ook telefonisch via 06-39117014 (op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur).

   

  Bij uw bestelling geeft u aan wat voor soort boek(en) u wilt (spannend, roman, biografie etc.), eventueel een titel of schrijver (jeugdboeken met leeftijd erbij). En natuurlijk naam en afleveradres. De vrijwilligers gaan een pakketje naar wens voor u samenstellen.

   

  De  afleverdagen zijn op dinsdag of vrijdag. Dan brengt een vrijwilliger van Boekendonck na 14.00 uur het boekenpakketje in een tasje bij u thuis aan de voordeur.

   

  Om in te leveren: even een mail of telefoontje en op de eerstvolgende dinsdag- of vrijdagmiddag haalt een vrijwilliger de geleende boeken weer op.

   

  Oproep: Kom niet naar Boekendonck en lever de boeken niet zelf in!

  Zondag 10 januari 2021
  PrinsenbeekBoekendonckcoronathuisbrengservice
  Vrijwilligersbieb brengt boeken thuis
  (Archieffoto: Boekendonck)
  Reacties