Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Vrijwilligers in het zonnetje

  Marjolein Looijmans en Corrie van der Heijden zijn tijdens de afdelingsvergadering van de Zonnebloem Prinsenbeek vorige week in Het Kruispunt in het zonnetje gezet. Beiden kregen de 'Zilveren speld van verdienste' met oorkonde voor tien jaar vrijwilligerswerk bij de organisatie.
  Vrijwilligers in het zonnetje
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)

  Zij konden er eerder tijdens de vrijwilligersbijeenkomst niet bij zijn en ontvingen daarom bij deze gelegenheid alsnog hun onderscheiding.

   

  De afdeling Prinsenbeek van de Zonnebloem heeft zo’n 65 vrijwilligers, die samen zorgen dat ruim 125 gasten (veelal met een fysieke beperking) extra aandacht ontvangen. Dit gebeurt zowel bij activiteiten als door de vele bezoeken aan de gasten. De wekelijkse koffieochtend op zondag is zo’n activiteit.  Daarnaast zorgen de vrijwilligers ook voor extra aandacht door middel van een attentie zoals een fruitmandje rond Pasen en de jaarlijkse actie Zon in de Schoorsteen.

   

  Zonder vrijwilligers geen Zonnebloem!

  De Zonnebloem is nog steeds op zoek naar vrijwilligers, waarbij de inzet in gezamenlijk overleg bepaald wordt en er rekening wordt gehouden met de beschikbare tijd. Dat kan variëren van wekelijks een paar uur tot een paar uurtjes eens in de paar maanden. Alle hulp is welkom, nu vooral ook bij de koffieochtenden op zondagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur in zorgcentrum Thebe Hagedonk, ingang zaaltje bij Boekendonck. Voor informatie: klik hier.

  Vrijdag 24 juni 2022
  PrinsenbeekZonnebloemvrijwilligers
  Vrijwilligers in het zonnetje
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)
  0
  Reacties