Groenrijk 728 voorjaar
 1. Vrijwilligers gezocht voor MS collecteweek

  Het Nationaal MS Fonds zoekt nog vrijwilligers die willen meelhelpen met de landelijke huis-aan-huiscollecte van 28 juni tot en met 3 juli in Prinsenbeek. ‘Help jij ons in de strijd tegen de zenuwslopende ziekte multiple sclerose (MS)?’
  Vrijwilligers gezocht voor MS collecteweek

  Door Nationaal MS Fonds

  Collectanten kunnen ervoor kiezen om huis-aan-huis of thuis vanaf de bank te collecteren. De opbrengst van de landelijke collecteweek is van essentieel belang voor de 25.000 mensen met MS in Nederland die iedere dag met een ziekte moeten leven die hun zenuwen letterlijk sloopt. MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Onderzoek naar MS en onze strijd tegen MS moet daarom doorgaan. Collecteren kost maar twee uurtjes tijd per jaar. En het is nog leuk ook!

   

  Onderzoek hard nodig

  Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Het Nationaal MS Fonds besteedt de opbrengst uit de MS Collecteweek onder andere aan wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS.

  Meer informatie en aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren.

  Dinsdag 06 april 2021
  PrinsenbeekMSMS Fondscollecte
  Vrijwilligers gezocht voor MS collecteweek
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.