groenrijk herfst 2022 728
 1. Vriendjes- en vriendinnetjesavond bevers

  De bevers van Scouting Thomas-More Prinsenbeek hebben vrijdag 13 mei weer een vriendjes- en vriendinnetjesavond. Iedereen van 5 tot en 7 jaar mag die avond een keertje mee komen draaien bij de jongste kinderen van de scouting.
  Vriendjes- en vriendinnetjesavond bevers
  (Foto: Scouting Thomas-More)

  Door beverstaf

  Wij zijn de bevers van Scouting Thomas-More uit Prinsenbeek. Een ontzettend leuke club met jongens en meiden in de leeftijd van 5 tot 7 jaar oud. Elke vrijdagavond doen wij van 18.00 tot 19.30 uur de allerleukste activiteiten met elkaar en dat is supergezellig!

   

  Samen met de leiding doen we allerlei leuke dingen, die altijd in het teken staan van samenwerken, plezier maken en dingen doen die thuis niet mogen! Je kunt hierbij denken aan het maken van een mega-stoepkrijttekening binnen, cake versieren met een enorme berg slagroom erop, een speurtocht waarbij we ons zo snel mogelijk moeten verstoppen, stopdansen op muziek, een gekke-bekkenwedstrijd of knutselen. Ook gaan we regelmatig op avontuur naar het bos of we doen verschillende tik- en balspelletjes.

   

  Kamp

  Eén keer per jaar gaan we met z’n allen op kamp. Dit zijn drie nachtjes in de vijfde week van de zomervakantie, de week waarin ook de andere speltakken op kamp zijn. We beleven daar samen een uitdagend avontuur en maken er altijd een groot feest van!

   

  Omdat het soms best een grote stap voor de bevers is om een heel weekend weg te gaan, kunnen ze tevoren alvast oefenen tijdens ons oefenkamp. Dit is altijd een paar weken voorafgaand aan het kamp elders en dan slapen we een weekendje in ons eigen scoutinggebouw.  Daarnaast gaan we elk jaar een dagje weg met de bevers.

   

  Leuke vrijdagavonden

  Het leuke aan de bevers is dat de kinderen eerst vrijblijvend vier keer mogen oefenen. Ze hoeven dan niks te betalen en kunnen zo kijken of ze de bevers leuk vinden. Daarnaast is onze contributie zo laag mogelijk, omdat we graag zoveel mogelijk kinderen de kans willen bieden om leuke vrijdagavonden te beleven!

   

  Lijkt het je leuk om samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd leuke spelletjes te doen en plezier te maken op vrijdagavond? Je bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons te komen oefenen. Op vrijdagavond 13 mei hebben we een vriendjes- en vriendinnetjesavond in scoutinggebouw De Sjorring aan het Moleneind 1 in Prinsenbeek. Je kunt dan sowieso alvast eens komen kijken.

   

  Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via bevers@thomas-more.nl of via tel. 06-11842146, Inge Reniers.

  Donderdag 12 mei 2022
  PrinsenbeekScouting Thomas-Morebeverskinderen
  Vriendjes- en vriendinnetjesavond bevers
  (Foto: Scouting Thomas-More)
  0
  Reacties