Groenrijk 72 111120
 1. Vorstelijke carnaval in Hagedonk

  De bewoners van Thebe Hagedonk in Prinsenbeek hadden ondanks de lastige coronatijd toch een vorstelijke carnaval. Terwijl het buiten vroor, genoten zij binnen van een warm programma, met elke dag een prins of prinses met hofdames uit hun midden. Een programma mede mogelijk gemaakt door de BAK van Boemeldonck, meldt activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg.
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)

  Door Ingrid Rasenberg

  De tent die eerder met kerst werd gebruikt, werd opnieuw opgezet. Stan de Graaf bedacht om hierin de uitvergrote BAK-vaantjes van de afgelopen jaren te tonen. Ook CV de Klepperbekken stelden een carnavalsattribuut beschikbaar. Binnen mocht de jas van Piet Kavelaars op een pop staan, met een grote foto van hem erbij en zijn pet en tasje. Ook werden er elf willekeurige foto's van oud-prinsen weggezet. Zo hadden we dus in Hagedonk een eigen mini-expo.

   

  Op zaterdag kwam Toon van de Fopsjop nog met tachtig setjes ballonnen, groene, gele en rode ballonnen van de BAK. Deze werden bij de bewoners voor hun appartementen gezet, wat een mooi gezicht was. Ook brachten Stan en Lars nog overheerlijk gebak mee. 

   

  Als alternatief voor het kunnen bekijken van de Grote Optocht was er zondag een filmmiddag, met beelden van optochten uit het verleden. Die werd verzorgd door Han de graaf.

   

  Ook de andere dagen hebben we geprobeerd er iets leuks van te maken, zo werden er iedere dag bewoners gekozen tot prins of prinses met hofdames. Dit was een groot succes.

   

  Bij deze willen wij van Thebe Hagedonk de BAK van Boemeldonck hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Mede dankzij jullie hebben de bewoners toch nog een fijne en gezellige carnaval gehad.

  Vrijdag 19 februari 2021
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckThebe hagedonk
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)
  0
  Reacties