Groenrijk 72 111120
 1. 'Groentewinkel' wordt wimpercentrum

  Twee jaar na de sluiting van de groentezaak komt in het witte pand op de hoek van de Kapelstraat en de Pasquélaan in Prinsenbeek een nieuwe onderneming. Zodra het volgens de coronaregelgeving mag, start hier een trainings- en opleidingscentrum van Perfect Eyelash, een bedrijf met wimper- en wenkbrauwproducten.
  'Groentewinkel' wordt wimpercentrum

  Dit zal worden gerund door Pieryne van de Velde en Debby Cleeren uit Bergen op Zoom, die er momenteel aan het werk zijn om de ruimte in gereedheid te brengen.

   

  Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat acht jaar geleden is gestart als een kleine studio aan huis, zo vermeldt de website. ‘In korte tijd is het uitgegroeid tot een heus wimperimperium. Dit hebben we altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis.’ Intussen vanuit meerdere salons en opleidingscentra.  

   

  Tot twee jaar terug was in het bedrijfspand groentewinkel ‘De Beek Groente en Fruit’ van Marlon Franken gevestigd. Hij had de zaak twee jaar daarvoor overgenomen van Kees de Kort.

  Maandag 18 januari 2021
  PrinsenbeekKapelstraatwinkelwimpersgroenteboer
  'Groentewinkel' wordt wimpercentrum
  0
  Reacties