Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Voorbereidingen bouw plan Heikantsestraat

  De bouw van woningen op het terrein naast de tennisclub aan de Heikantsestraat in Prinsenbeek start in februari. De afgelopen weken is er al het nodige voorwerk verricht; zo is de woning die er stond afgebroken en wordt de grond gereedgemaakt.
  • (Foto: Homes Factory)

  Het nieuwbouwproject van ontwikkelaar Vastlab wordt gebouwd door Homes Factory, de huizenfabriek van Bouwbedrijf Boot en Vastlab. De bouw geschiedt in de fabriek en de woningen worden op de locatie in elkaar gezet. ,,De eerste vijftien modules worden geplaatst op 9 en 10 februari’’, vertelt ontwikkelaar Jan Hoppen van Vastlab. Hij verwacht dat de toekomstige bewoners allemaal voor de zomervakantie de sleutel van hun nieuwe woning hebben. Zij hebben begin januari een rondleiding gehad in de woningbouwfabriek.

   

  Het bouwproject heeft wel vertraging opgelopen. Een kleine twee jaar geleden gingen de in totaal zestien nul-op-de-meterwoningen voor 55-plussers en starters op het perceel van 5.600 m² in de verkoop. Toen was het nog de bedoeling om ze in het derde kwartaal van 2022 op te leveren. Nadat het laatste bezwaar, van de West-Brabantse Vogelwerkgroep, in oktober vorig jaar ongegrond was verklaard, was de laatste hobbel genomen.

   

  De straat in het nieuwe woningproject gaat Schaapskooi heten.

  Maandag 23 januari 2023
  prinsenbeekSchaapskooiwoningenwoningbouwHeikantsestraatVastlabBouwbedrijf Boot
  • (Foto: Homes Factory)
  0
  [nexturl]
  Reacties